Miksi vaihtaa pumppu?

Syitä on monia ...

Ilmeinen vastaus kysymykseen ”miksi vaihtaa pumppu?” on ”koska vanha meni rikki!”. Se on tavallisin syy, mutta on myös muita vahvoja syitä vaihtaa pumppu hyvissä ajoin. Muihin syihin lukeutuvat esimerkiksi se, että vanha pumppu ei ole enää sopiva uusittuun järjestelmään, tai tarvitaan mahdollisuus väyläkommunikaatioon rakennusautomaatiojärjestelmän kanssa. 
Tiedämme myös, että joskus vielä toimivan pumpun uusiminen voi olla taloudellisesti kannattavaa, erityisesti kun säätymätön pumppu vaihdetaan itsesäätyvään, joka säästää energiankulutuksessa. 
Tärkeä näkökulma on myös minimoida todennäköisyys pumpun yllättävään pysähtymiseen, kun tiedetään että vanha pumppu saattaa olla kuluvilta osiltaan jo vanha, kannattaa varata ainakin valmiiksi vaihtopumppu, ettei pitkiä käyttökatkoja järjestelmään aiheudu. Lisäksi voi olla, että virtausvaatimus kohteessa on muuttunut edellisen pumpun asennuksen jälkeen. 
Näissä tapauksissa suosittelemme, että otat yhteyttä Wilon asiakastukeen, koska pumppuvaihtoon-sivuston ehdotukset perustuvat vanhan pumpun hydrauliseen suorituskykyyn.
Pyyntö puuttuvasta pumpusta